Healthy Options respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policy.

Nieuws

Boek vóór 1 januari uw zomervakantie 2021 tegen de prijzen van 2019

Hartelijke groet van iedereen bij Healthy Options! We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en positief blijven tijdens deze toch wat vreemde winter.

Vorig jaar vierden we rond deze tijd dat we net de British Travel Awards hadden gewonnen en onze boekingen gingen harder dan ooit. Toen kwam Covid-19 en, zoals alle bedrijven in onze sector, werden we getroffen en konden we ons programma pas in de nazomer starten.

Gelukkig, dankzij onze geweldige medewerkers en met meer dan een beetje hulp van onze Griekse gastheren, zijn we op 1 juli dan toch geopend. Degenen die konden reizen waren blij dat we toch een vakantie konden bieden van de kwaliteit die van ons verwacht wordt en dat het ondanks alle spanning toch mogelijk was er op een veilige manier even tussenuit te gaan. We hadden toen we eenmaal open mochten geen enkel Covid-gerelateerd probleem en met de noodzakelijke gezondheidsprotocollen bleek goed te leven.

Natuurlijk was het niet voor iedereen mogelijk om te reizen en we zijn blij dat we iedereen die gedwongen werd of ervoor koos om niet te reizen een snelle terugbetaling of tegoedbonnen konden aanbieden, naar gelang hun voorkeur.

Inmiddels kunnen we aankondigen dat het zomerseizoen van 2021 op 1 mei van start gaat. Nog meer goed nieuws is dat we onze prijzen hetzelfde houden als in 2019 en 2020, tenminste voor boekingen die vóór 1 januari zijn geplaatst. We kunnen het ons als klein bedrijf alleen veroorloven om onze prijzen tot het einde van het jaar vast te houden, omdat we verwachten dat zowel Covid als Brexit ons in 2021 nog zullen raken, waardoor we op 1 januari een nieuwe prijslijst moeten publiceren in overeenstemming met de nieuwe kostenstructuur.

Natuurlijk hopen we net als iedereen op een sneller terugkeer naar normale tijden, en het recente nieuws over vaccins is bemoedigend. Toch willen we realistisch zijn en gaan we ervanuit dat Covid-19 in 2021 nog steeds enige impact zal hebben op de manier waarop we leven en vakantie houden. Dat betekent concreet dat we gezondheidsprotocollen zullen volgen, zowel tijdens de reis als in het resort. Hoewel de details voor 2021 nog niet helemaal duidelijk zijn, geeft onze ervaring in 2020 het vertrouwen dat we goed in staat zullen zijn om het welzijn van onze klanten en personeel optimaal te beschermen.

Helaas konden we in 2020 helemaal niet openen in Syvota vanwege het grote aantal mensen dat ervoor koos om niet te reizen in september, wat natuurlijk begrijpelijk is. Voor 2021 hebben we besloten om opnieuw alleen in Vassiliki open te gaan. Net als afgelopen jaar hebben we in Vassiliki weer een grotere Yoga-tent, zodat we indien nodig weer kunnen opereren met protocollen voor social distancing, zodat een Healthy Options-vakantie ook voor iedereen veilig blijft. Onze ervaring in het afgelopen jaar, waarbij we helemaal geen covid-gevallen hadden, zal ons daarbij in 2021 ook helpen.

Bekijk hier ons nieuwsbericht en video van onze nieuwe tent en de veiligheidsberichten.

Veel van onze vaste gasten die in 2020 niet konden komen willen er zeker van zijn dat ze er in 2021 wel tussenuit kunnen. We merken nu al een verhoogde vraag, vooral in het hoogseizoen. We raden iedereen daarom aan op tijd te boeken om teleurstelling te voorkomen. Heb je al een reservering? Dan nemen we in de komende dagen contact met op als dit niet al is gebeurd.

Vorig jaar hebben we geen speciale week met aanbiedingen voor solo-reizigers gehad en dit jaar willen we dat beter doen. We bieden daarom nu al GRATIS eenpersoonsgebruik van een tweepersoonskamer zonder toeslag voor wie reist in de eerste week van mei. Wie in de rest van de maand mei reist krijgt 50% korting op de eenpersoonstoeslag.

PS: In deze tijd is het belangrijker dan ooit om een goede reisverzekering af te sluiten – let erop dat uw reisverzekering ook gewoon dekking biedt voor kosten die met de Covid-situatie te maken hebben.

 

Photostrip 2

Nieuwigheidjes

Can you imagine taking a working break on a Greek island this summer?

If you have had enough of Covid or of sitting around in an office and you’d like to take a minimum of a couple of months, (and ideally longer) working on a beautiful Greek beach...

Lees verder

Yoga-, Pilates- en fitnessvakantie in Griekenland