Healthy Options respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policy.

Ben je al eens bij Healthy Options geweest? Lees dan nu wat er allemaal vernieuwd is of  je kunt het nieuwe voorbeeldrooster bekijken!

Healthy Options Yoga-vakanties zijn fantastisch!

Als je op zoek bent naar een fantastische zomervakantie waar je de zwoele lifestijl van de Griekse eilanden kunt beleven met een grote verscheidenheid aan geweldige Yoga-lessen, dan is dit waar je wilt zijn. Vanaf 2016 bieden wij twee prachtige authentieke Griekse locaties aan het strand. Onze originele centrum is en blijft onze locatie in Vassiliki op het eiland Lefkas, waar er elke dag volop actie is en vanalles te beleven. Onze nieuwe loatie in Syvota is net iets kalmer en luxer. Zoals altijd met Healthy Options is de keuze aan jou!

Watch our video!

Een vakantie met Healthy Options betekent Yoga, Pilates, fitness, body-sculpt en aqua-aerobics. Je kunt deelnemen aan begeleide fietstochten door het prachtige landschap. Al onze lessen worden gegeven door gekwalificeerde professionals die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Daarnaast bieden we nog tal van andere vakantie-activiteiten om je te inspireren en stimuleren. Probeer paddle-boarding, zeilen, windsurfen, raften en snorkelen en verken de prachtige geurige citroen- en olijfgaarden tijdens onze begeleide fietstochten. Als je liever even relaxt bij het zwembad of op het strand, dan ben je bij ons ook helemaal aan het juiste adres. 

 

Onze relaxte, vriendelijke en sociale sfeer spreekt heel veel soorten mensen aan: alleenreizend, stellen en vriendengroepen van allerlei leeftijden en uit heel Europa. Onze missie is eenvoudig: jou de beste vakantie ooit te bezorgen!

Om onze brede variatie aan lessen en activiteiten te bekijken, kun je een blik werpen op ons voorbeeldrooster voor onze locatie Vassiliki of onze nieuwe locatie in Syvota. Welke locatie je ook kiest, je hebt volop keus. Geen twee Healthy Options-vakanties zijn hetzelfde. Wil je het beste van beide werelden? Dan kun je zelfs een bezoek aan beide centra combineren in één vakantie. Welkom!

Lees meer

Wat hoort er allemaal bij?

 • Verblijf in een vriendelijk hotel of zelfstandig appartement direct aan het strand
 • Tenminste drie verschillende Yogalessen per dag
 • Een gevarieerd aanbod aan andere lessen, waaronder Pilates, Body Sculpt en Swiss Ball
 • Begeleide fietstochten en gratis gebruik van fietsen overdag
 • Onbeperkt stand-up paddle-boarding

Bezoek ons in Vassiliki voor

 • Hydro-Fit en zwemtechnieklessen (van juni tot september)
 • Onze unieke kruidenwandeling - een ervaring in de Griekse natuur die je niet snel zult vergeten
 • Excursie naar het prachtige strand van Agio Fili met een korte meditatie voor het zonnebaden, om vervolgens met een speedboot terug te keren naar Vassiliki met zwemmen en snorkelen onderweg
 • Een proefles catamaran-zeilen (45 minuten)
 • Cocktail-avonden
 • Gezellig barbecue-avond met livemuziek

Bezoek ons in Syvota voor

 • Wandeling door bos en rivier naar de bronnen van Acheron
 • Raft-ervaring op de rivier - ontdek het echte Griekenland
 • Boottocht langs de spectaculaire eilanden rond Syvota
 • Gezellige avonden met livemuziek op het strand
 • Ondek het geweldige dorpje Syvota

 

Klik hier voor onze prijslijst

 

Onze locaties

Wij hebben twee van het massa-tourisme verborgen gehouden locaties gekozen voor onze vakanties, beide in een rustige en prachtige omgeving. In beide wordt je uitgenodigd om al je zintuigen te gebruiken om de omgeving in je op te nemen en om te genieten van de relaxte sfeer en traditionele Griekse cultuur. Elke locatie heeft echter een eigen stijl, ritme en smaak. Leer meer over de verschillen tussen onze twee centra.

Vassiliki - ons oorspronkelijke centrum barstensvol activiteiten

Vassiliki is een klein vissersdorp in het zuidelijkste puntje van het eiland Lefkas, dat ook wel bekend staat als de 'Smaragd van de Ionische zee'. Het eiland staat bekend om zijn uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, ver weg van het moderne massatoerisme. De prachtige stranden aan de westkunst zijn vaak bekroond als de topstranden van Europa. Je kunt meer lezen over het eiland Lefkas en het voorbeeldrooster bekijken van onze Yoga- en Pilateslessen in Vassiliki. Onze locatie in Vassiliki is open van het begin van mei tot en met de eerste week van oktober.

Syvota - onze nieuwe locatie voor een beetje meer comfort

Vanaf 2016 biedt Healthy Options een optie met iets meer comfort in het plaatsje Syvota in de regio Threspotia. Met uitzicht op de eilanden Paxos en Corfu is ons prachtige hotel Mega Ammos de perfecte locatie voor een ontspannende vakantie. Aan het einde van de aangelegde tuinen vind je een spectaculair strand. Loop voorbij de vele restaurants in dit deel van het strand en na zo'n anderhalve kilometer sta je midden in het vissersdorp Syvota. Je kunt meer lezen over Syvota en de regio Threspotia of je kunt het voorbeeldrooster bekijken van onze Yoga- en Pilatesprogramma in Syvota. Merk op dat onze locatie in Syvota alleen open is in de maanden mei, juni en september.

Wie gaan er zoal op vakantie met Healthy Options?

Healthy Options vakanties zijn bedoeld voor iedereen die meer uit zijn of haar vakantie wil halen dan alleen een lekker kleurtje! Onze vakanties zijn geschikt voor alleenstaanden, paren en groepen, voor jong en jong van geest, voor iedereen die veel ervaring heeft en voor wie net het plezier van een gezonde levensstijl aan het ontdekken is.

Kleine groepen

Wij houden onze groepen klein, zodat we zeker weten dat we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven en onze vakantie hun intieme gevoel behouden. Het aantal plaatsen is daarom beperkt en voor sommige weken zijn we al maanden van tevoren volgeboekt. Wacht waarom niet te lang met het boeken van je vakantie!

 

Kleine groepen

We houden onze groepen klein zodat we zeker weten dat we iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. We zijn trots op de vriendelijke en warme sfeer, waarin iedereen met respect wordt behandeld en wordt gezien als individu met unieke kwaliteiten en uitdagingen. Dit is een van de manieren waarop wij ons onderscheiden van de grote vakantie-conglomeraten. Het houdt echter wel in dat het aantal plaatsen beperkt is en dat sommige weken, met name in het hoogseizoen, soms al lang van tevoren zijn volgeboekt. Als je ons deze zomer wilt bezoeken, wacht dan dus niet te lang voor je contact opneemt!

Wat zit er allemaal in je pakket?

Onze vakanties zijn zo geprijsd dat je zelf de beste vlucht en je eigen maaltijden kunt kiezen.
Afgezien daarvan zit vrijwel alles in het pakket dat al beschikbaar is vanaf € 675. Bijvoorbeeld het volgende:

Ho lef photostrip home

Nieuwigheidjes

Can you spare a minute to give our staff a very special thank you?

We hope you have got fond memories of your holiday (or for the really lucky: holidays!) out with us in Vassiliki. All the team at Wildwind – in Greece, Mauritius and our office staff -...

Lees verder

Yoga-, Pilates- en fitnessvakantie in Griekenland