Healthy Options respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policy.

Nieuws

De 2023 make-over van Healthy Options!

Het Healthy Options-team is op dit moment vol aan de slag met de planning voor het zomerseizoen. Manager Alex richt zich met volle energie op de innovaties voor het nieuwe jaar, want Healthy Options krijgt een mini-make-over!

Nieuwe materialen, snorkelsafari en SUP rond de baai
De Yoga-tent krijgt een nieuwe uitrusting om de lessen nog professioneler te maken. Bovendien is er een selectie glimmende nieuwe fietsen voor de tochten op maandag en vrijdag.

De wekelijkse boottocht krijgt een upgrade en wordt een snorkelsafari! Dive George zal zijn deskundigheid over de baai van Vassiliki Bay zodat jij de beste plekken kunt verkennen en verschillende onderwaterdieren in het wild kunt aanschouwen.

Voor de liefhebbers van stand-up paddle-boarding zal Mike dit jaar een SUP Social rond de baai leiden en je onderweg ondersteunen met je techniek. Uiteindelijk stoppen we voor een welverdiende koffie met gebak in de vroege ochtend, voor we weer terugkeren naar het strand.

Unieke Dream Seminars
Nieuw dit jaar zijn Dream Seminars onder leiding van dream keeper Aris, waarbij de hamvraag is: wanneer heb je voor het laatst plezier gehad in je dromen?

Met behulp van creatieve meditatie en de daarbij horende theorie zal Aris je begeleiden bij een navigatie door je dromen en het krijgen van controle over je onderbewustzijn. De focus ligt op plezier maken en angsten overwinnen. Het is onze verwachting dat deze sessies heel populair zullen blijken en daarom plannen we ze zo, dat er zo veel mogelijk mensen bij aanwezig kunnen zijn.

Verbeterde zeilervaring, herbal talks en meditatie op het strand
Onze zeilervaringen zijn dit jaar terug en wie dat wil krijgt de kans om meer te leren over het zeilen. Je krijgt de mogelijkheid om het roer over te nemen, met Mike als coach.

Onze lokale herbalist, Aris, zal nu Herbal Talks leiden als onderdeel van onze aanvullende opties op het programma. Aris zal de lokale flora en fauna belichten die in het volle zicht zijn verborgen, brandende salie demonstreren en ook zijn assortiment crèmes en tincturen delen zodat je de kans krijgt zijn magie mee naar huis te nemen.

We onderzoeken ook de mogelijkheid om in de vroege morgen of in de avond extra meditatielessen op het strand te organiseren.

Nieuwe lessen bovenop het bestaande programma
Er komen een aantal nieuwe lessen bij die echt iets nieuws toevoegen aan het bestaande programma, zoals:
• Powerwalk in de vroege ochtend
• Pilates aan het strand
• Yoga gericht op soepele gewrichten
• Dancercise

Er zijn dus veel nieuwe opties om uit te proberen, maar ons succesvolle kernprogramma blijft natuurlijk bestaan. Onze geweldige Stefanie, die vorig jaar bij het team kwam, komt terug met meer van haar populaire en informatieve Yogasessies. Er zijn populaire workshops waarin je recente informatie krijgt om mee naar huis te nemen om je persoonlijke Yoga-praktijk ook na de vakantie te blijven ontwikkelen.

Onze social nights blijven net eclectisch als altijd, met livemuziek en boogying op de barbecue - of misschien doe je donderdag mee met de cocktails?

Photostrip 2

Nieuwigheidjes

Can you spare a minute to give our staff a very special thank you?

We hope you have got fond memories of your holiday (or for the really lucky: holidays!) out with us in Vassiliki. All the team at Wildwind – in Greece, Mauritius and our office staff -...

Lees verder

Yoga-, Pilates- en fitnessvakantie in Griekenland