Healthy Options respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policy.

Over Healthy Options Yoga-vakanties

Healthy Options biedt Yoga- en Pilatesvakanties in Griekenland sinds 2005. Dit stelt ons in de gelegenheid om onze vakantiepakketten samen te stellen op basis van onze ruime ervaring en een grote hoeveelheid feedback van onze gasten. 

Healthy Options-vakanties zijn ontwikkeld voor iedereen die meer van zijn of haar vakantie vraagt dan alleen een lekker kleurtje; verwacht een revistaliserende ervaring in de warmte van de Ionische zon, tenmidden van natuurlijk schoon en stranden met helder water.

We zijn niet zozeer een kuuroord, maar we hebben één eenvoudige en heldere missie: we willen jou de beste vakantie van je leven bezorgen met een reeks aan inspirerende lessen en activiteiten die je op een leuke en ontspannen manier gezonder en fitter maken.

Onze medewerkers zijn allemaal toegewijde professionals die altijd vriendelijk zijn en met wie je altijd een praatje kunt maken. Vanaf het moment dat je bij ons aankomt zul je je op je gemak voelen, nieuwe vrienden maken en ontdekken dat je veel gemeen hebt met andere gasten, waar in Europa ze ook vandaan komen.

Healthy Options is van oorsprong een Brits bedrijf en hoewel er altijd wel gasten uit Nederland en Vlaanderen zijn is de voertaal meestal Engels.

Waar komt Healthy Options vandaan?

Wat ooit begon als extra activiteit voor vrienden en partners van de gasten van de zeilvakanties op het strand van Wildwind ontwikkelde zich al snel tot een hele nieuwe, eigen vakantie-ervaring waarvoor mensen speciaal terugkwamen. Onze centrum op het strand van Vassiliki bleek de pefecte sfeer te hebben voor een relaxte Yoga- en Pilatesvakantie, ook omdat we hier direct heel veel extra activiteiten konden aanbieden waarmee de vakanties direct veel leuker en spannender werden dan een standaard Yoga-vakantie.

Omdat het centrum in Vassiliki voor het grootste deel van het seizoen meestal is volgeboekt en we onze groepen graag klein houden om de kwaliteit van onze vakanties te waarborgen, hebben we in 2016 een nieuwe centrum geopend in het excellente hotel Mega Ammos in het prachtige dorpje Syvota.  Na lang zoeken zijn wij ervan overtuigd dat we hier een heel mooi alternatief hebben gevonden voor onze originele locatie en dat onze gasten beide locaties evenzeer op prijs zullen stellen, hoewel het aanbod en het karakter van de vakanties in beide locaties een heel klein beetje verschilt.

Een unieke en hele sociale sfeer

Wij zijn een klein, onafhankelijk bedrijf en wij denken dat dit zorgt voor een echt groot verschil in je vakantie-ervaring in vergelijking met de grote vakantieconglomeraten.

Onze relaxte en informele benadering wordt heel vaak door onze gasten genoemd als reden waarom ze jaar na jaar terugkomen. De uitnodigdende sociale sfeer geeft onze vakantie een uniek karakter en je zult je dit zeker herinneren als je terugkijkt op je zomervakantie.

Een Yoga-vakantie die ook echt een vakantie is

Twee ideeën achter het concept van Healthy Options onderscheiden ons echt van de rest. In de eerste plaats bieden we topkwaliteit Yoga- en Pilateslessen voor beginners en gevorderde beoefenaren, begeleid door ervaren Yoga-instructeurs met uitgebreide en vaak unieke training. Tegelijkertijd bieden we juist geen kuuroordachtige ervaring, waar van je verwacht wordt dat je de hele vakantie alleen maar met je gezondheid bezig bent. Wij zijn ervan overtuigd dat een vakantie ook echt een vakantie moet zijn en daarom bieden we een mix van gezond maar gevarieerde activiteiten. Deze zijn bijna allemaal al inbegrepen, zodat je echt zelf kunt bepalen hoeveel (of hoe weinig) je je op een bepaald moment wilt inspannen.

De accommdatie en alle Yoga- en Pilateslessen, de proeflessen in verschillende watersporten, de mooie wandelingen en fietsexcursies zijn allemaal al inbegrepen voor de lage prijs van € 675. Dit betekent dat er geen onverachte verassingen zijn en dat je je vakantie kunt ervaren zoals die is bedoeld: om te relaxen en jezelf op te laden met nieuwe energie! Wat niet is inbegrepen zijn vluchten, zodat je zelf (al dan niet in overleg met onze agent Peter Vander Linden de beste vlucht en luchthaven van vertrekt kunt kiezen. Ook niet inbegrepen zijn de maaltijden, omdat uit ervaring blijkt dat met zoveel aanbod in het centrum en in het drop onze gasten het prettiger vinden om zelf te bepalen wat, waar en wanneer ze willen eten.

Photostrip 2

Nieuwigheidjes

Can you spare a minute to give our staff a very special thank you?

We hope you have got fond memories of your holiday (or for the really lucky: holidays!) out with us in Vassiliki. All the team at Wildwind – in Greece, Mauritius and our office staff -...

Lees verder

Yoga-, Pilates- en fitnessvakantie in Griekenland