Healthy Options respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policy.

Vriendelijke en comfortabele hotels, direct aan het strand

Een comfortabel 3-sterrenhotel, of een familiehotel aan het strand

Onze Yoga-centra en de hotels waarmee we werken bevinden zich allemaal op een geweldige locatie direct aan het strand. Vanaf het eerst moment dat je, onder het genot van een welkomstdrankje, de mediterane zeelucht inadment zul je ervaren dat het makkelijk is om je bij ons te ontspannen, om mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Onafhankelijk van de locatie die je kiest zul je onze 'bed-to-beach-setup' zeker waarderen, net als de prettige aangelegde tuinen rond het hotel, de aantrekkelijke restaurants en zwembaden.

Ons centrum in Lefkas, waar je vakantie net wat meer actie en een grotere keuze aan activiteiten kent, is te vinden in het idyllische maar levendige vissersdorp Vassiliki, dat tevens een belangrijke watersport-hub is. Er zijn drie authentiek hotels waar je uit kunt kiezen, allemaal gerund door afzonderlijke Griekse families die je meteen het gevoel geven dat je helemaal thuis bent. De eenvoudige maar comfortabele kamers hebben allemaal een eigen badkamer en de meeste bieden uitzicht op zee dan wel op het omliggende landschap en de bergen.

In onze nieuwe locatie in Syvota werken we met een groter en net wat comfortabeler driesterrenhotel waarvan we zeker weten dat het in de smaak valt!

Er even helemaal tussenuit

Je voelt je echt even in een andere wereld, waar de omliggende sinaasappel- en olijfgaarden een rustige en idyllische omgeving bieden voor kleine avondturen te voet of per fiets . De lokale bevolking is warm en gastvrij en buitengewoon trots op hun prachtige land dat ze zo graag met je delen. Er is geen betere plek om je even helemaal terug te trekken en je zintuigen te trakteren op deze heerlijke omgeving.

Wat maakt ons centrum in Lefkas zo bijzonder?

Bars en restaurants

De restaurants aan het strand en naast het zwembad in Lefkas bieden ontspannende retraites en een scala aan smakelijke, huisgemaakte gerechten: heerlijke verse salades, mediterrane hapjes en maaltijden vanaf het ontbijt tot in de vroege avond. We hebben onze vakanties zo geprijsd dat ze geen maaltijden bevatten en je zelf dus de vrijheid hebt om de lokale tavernes, bars en cafés te ontdekken, in het centrum of in de haven op nauwelijks vijf minuten loopafstand.

Gezellige avonden met een enorm goede sfeer

Het bar naast het strand en zwembad is ook het middelpunt van onze informele avonden, zoals de relaxte cocktailevents bij het zwembad en een wekelijkse barbecue die een eclectische mix van live muziek en entertainment biedt. De sociale events organiseren wij samen met Wildwind zeilvakanties, die een soortgelijke relaxte aanpak hebben. Dit maakt het nog makkelijker om snel nieuwe vrienden te maken.

Voor meer informatie over onze 'healthy holiday' kun je onze brochure downloaden of ons bellen op 050 517 065 (of +32 50 517 065 als je belt van buiten Belgium).

Waarom heeft iedereen het over onze locatie in Syvota?

Nét wat kalmer en comfortabeler

Al onze hotels bieden rustig en comfort, maar ons hotel in Syvota is net iets luxer. Jouw vakantie op Syvota geeft je de kans een kalm, tradioneel levensritme te ervaren samen met de vriendelijke lokale bevolking die bekend staat om haar gastvrijheid. Ons hotel, Mega Ammos, ligt midden tussen weelderige tuinen vlak naast het strand van Mega Ammos. Via het mooi met stenen aangelegde pad kom je direct bij drie verschillende visrestaurants en taverna's op het strand.

De kamers zijn van een iets hoger niveau dan in Vassiliki en ze zijn allemaal net gerenoveerd. Er is een prachtig zwembad, een fitnessruimte en een restaurant. Alle kamers zijn uiteraard voorzien van airconditioning en private badkamer. Een belangrijk verschil met de hotels in Vassiliki is dat het ontbijt al is inbegrepen. Het dorp Syvota is tien tot vijftien minuten lopen van het hotel en er is een kleine 'trenaki' die elke dag van het dorp langs een reeks van mooie stranden naar het dorp loopt..

 

We'll give you a broad choice of hotels

Ho lef photostrip accommodation

Nieuwigheidjes

Can you spare a minute to give our staff a very special thank you?

We hope you have got fond memories of your holiday (or for the really lucky: holidays!) out with us in Vassiliki. All the team at Wildwind – in Greece, Mauritius and our office staff -...

Lees verder

Yoga-, Pilates- en fitnessvakantie in Griekenland